Swift

Top x produktov z dekoratívnej kozmetiky za rok 2014

Keďže som sa začala líčiť iba od roku 2014, tak veľa tej kozmetiky odskúšanej nemám, ale stihla som vyskúšať aspoň pár a dnes vám ukážem tie najlepšie u ktorých som ostala..Nemá zmysel písať všetko možné okolo toho lebo to aj tak nikoho nezaujíma čiže prejdeme rovno na vec..Príjemné čítanie..



Prvou vecou je tento úžasný Rimmel Zmatňujúci BB krém SPF 15. Tento produkt so silou 9v1 zakryje rôzne nedokonalosti, hydratuje, chráni a zmatňuje pleť. Je na moju pleť ako stvorený a spolu s púdrom vytvoria krásnu tvár. Jeho cena sa pohybuje okolo 5€.




Ďalší produkt ktorý je u mňa č.1 v púdroch je tento skvelý púder taktiež od značky Rimmel London. Tento púder upokojuje a rozjasňuje pleť. Obsahuje prvý prírodný Shine-Control komplex s bavlnou, harmančekom a uhorkou. Zmatňuje pleť až na 12 hodín. Neupcháva póry. Jeho cena sa pohybuje okolo 3€.



Ako tretí produkt tu mám tento korektor od značky NYC. Tento korektor som si veľmi obľúbila a aj napriek tomu, že väčšine žien nevyhovuje na mne je úplne perfektný. Tento korektor si môžete kúpiť vo viacerých farebných prevedeniach, v tomto prípade to je light (781A). Vytvorí bezchybný povrch tým, že pokryje nedostatky na koži. Taktiež vyrovnáva tóny pleti. Obsahuje vitamín E. Jeho cena sa pohybuje iba okolo 2€.







Štvrtá na rade je táto riasenka značky Miss Sporty. Kolagén a prírodný hydrokeratín dodáva riasam až 12x väčší objem a predlžuje ich. Obsahuje vyživujúce sérum, vďaka ktorému budú riasy počas jedného mesiaca pravidelného používania zdravšie a silnejšie. Riasy nadvihne až o 70%! Naviac vydrží aj vodné radovánky. Jej cena sa pohybuje okolo 3,50€.






Ako ďalšiu riasenku tu mám riasenku od značky AVON. Táto riasenka okamžite zhusťuje riasy, rovnomerne sa nanáša, oddeľuje a zvýrazňuje riasy a pokrýva ich výraznou farbou. Tak isto ako aj u predchádzajúcej riasenky, aj táto zväčší objem až o 12-krát. Je vhodná pre citlivé oči a takisto aj pri nosení kontaktných šošoviek. Je oftalmologický testovaná. Jej cena sa pohybuje okolo 7,60€.



Ako predposledný produkt sú tieto vodeodolné gélové linky od Rimmel London. Tieto linky si môžete vybrať vo štyroch farebných prevedeniach. Veľmi ľahko sa nanášajú a fakt vydržia veľmi dlho. Majú dlhú životnosť. Výrazná farba. V balení je celkom kvalitný štetec takže veľké + pre značku Rimmel London. Ich cena sa pohybuje iba okolo 4,50€.







Ako posledný produkt tu mám asi najznámejšie balzamy na pery Baby Lips. Sú od značky Maybelline New York. Tento balzám prichádza s viacerými farebnými prevedeniami. Hydratuje až na 8 hodín. Viditeľné obnovy pery už za 1 týždeň. Pery zvláčňuje a zanecháva ich hebké. Obsahuje SPF 20, takže chráni Vaše pery pred slnečným žiarením. Jeho cena sa pohybuje okolo 3€.




Dúfam, že sa Vám príspevok páčil.




You Might Also Like

2 komentárov

  1. Všechny produkty jsou tak profláknuté a já je (až na Baby Lips) ještě nevyzkoušela :D Musím se polepšit, díky za recenzi, asi zvážím koupi některého z nich :3
    http://basically-cara.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ich vyskúšaj! ^_^ Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Ďakujem za Váš nádherný komentár! ^_^

Flickr Images